Skip to content

Termopane Romania

Termopane Romania

Produsele  Termopane Romania, sunt fabricate dupa cele mai noi tehnologii din sistem, folosind materiale prime de la cei mai importanti furnizori pe piata de profilelor de termopane.

Termopane Salamander

Sistemul de profile previne formarea punţilor termice, reducând astfel semnificativ cheltuielile cu energia.

Structura inteligentă a profilelor, cu armături de oţel supradimensionate asigură în plus o excelentă stabilitate şi fiabilitate a ferestrelor din material plastic.

Termopane Salamander

Termopane Salamander bluEvolution 73

Sistemul de termopane Salamander Brügmann bluEvolution 73 întruneşte toate proprietăţile impuse structurii unei ferestre  sofisticate: Suprafeţele cu densitate înaltă oferă pe lângă o întreţinere deosebit de uşoară a profilelor şi o durată de viaţă neobişnuit de lungă. Sistemul de profile previne formarea punţilor termice, reducând astfel semnificativ cheltuielile cu energia.

Sistemul de termopane Salamander bluEvolution 73 întruneşte toate proprietăţile impuse structurii unei ferestre  sofisticate. Suprafeţele cu densitate înaltă oferă pe lângă o întreţinere deosebit de uşoară a profilelor şi o durată de viaţă neobişnuit de lungă.

Streamline 73mm – 5 camere:

 • Profil cu 5 camere
 • Etanşare falţ
 • Adâncime constructivă: 73 mm
 • Până la Uw = 0,73 W/(m²K)
 • Protecţie fonică: până la 46 dB
 • Siguranţă la efracţie: până la RC 2
 • Profil cu 5 camere
 • Etanşare falţ
 • Adâncime constructivă: 73 mm
 • Până la Uw = 0,73 W/(m²K)

Salamander Streamline 76

Termopane Salamander Streamline 76 este alegerea perfectă pentru toţi cei care vor să le confere o notă aparte ferestrelor. Partea cea mai bună: termopanele Salamander Streamline 76  asigură un plus de conform şi un consum de energie substanţial redus. Sistemul de termopane Salamander Streamline  76 este prevăzut cu doua planuri de etanşare. Oferă protecţie termică, protecţie fonică şi protecţie antiefracţie la cel mai înalt nivel. Sistemul de termopane Salamander Streamline  76 are un design elegant si aspect ambiţios si cea mai modernă tehnologie de ferestre. Datorită structurii foarte dense a suprafeţelor, fereastra Salamander rezistă fără probleme la intemperii şi este uşor de întreţinut. Garnitura centrală cu protecţie antiintemperii a profilului garantează o etanşare optimă şi o durată de viaţă maximă.

Streamline 76mm – 5 camere:

Latime 76 mm
Profile 5 camere
Numar garnituri 2
Feronerie ROTO, reglabila pe 3 directii
Tip Sticla vitraj cu argon, 24mm sau tripan 40mm
Profile Ecologice
Certificate Greenline
Coeficient de transfer termic K = 1.1 W/mpK
Termopane Salamander
Termopane Salamander

Termopane Salamander bluEvolution 82

Sistemele viitorului din fabrica Salamander. Aceasta este gama de termopane Salamander Brügmann bluEvolution cu o adâncime constructivă de 82 mm. Această gamă creează o sinergie între remarcabila rentabilitate energetică şi o tehnologie de etanşare inovatoare de cel mai înalt nivel, fiind adecvată mai ales pentru case pasive. Pierderile de căldură se reduc prin utilizarea acestei structuri de canaturi şi rame special optimizate cu o etanşare optimizată termic. In combinaţie cu tripla vitrare termoizolantă. Iar diferenţa se simte în portofel. Construcţia inovatoare cu 6 camere şi o adâncime constructivă de 82 mm, dar şi tehnologia de etanşare sofisticată asigură o protecţie termică optimă şi cea mai bună eficienţă energetică. În plus, termopane Salamander bluEvolution 82 uimeşte prin capacitatea de reciclare a tuturor componentelor sistemului său în proporţie de 100%.

Streamline 82mm – 6 camere:

 • Profil cu 6 camere
 • Etanşare falţ
 • Adâncime constructivă: 82 mm
 • până la Uw = 0,70 W/(m²K) (cu separare termică prin oţel)
 • Protecţie fonică: până la 47 dB
 • Siguranţă la efracţie: până la RC 2

Termopane Salamander bluEvolution 92

Nu doriți să faceți compromisuri atunci când vine vorba de confortul casei și de optimizarea consumului de energie. Nici nu trebuie, le puteți avea pe amândoua. Sistemul de termopane Salamander bluEvolution 92 reprezintă o nouă clasă de profile conceput având ca obiectiv principal coeficientul de transfer termic redus al ferestrei. Sistemul de termopane Salamander  bluEvolution 92 reuneşte o tehnologie de avangardă cu designul modern şi funcţional, creând o nouă generaţie de ferestre de primă clasă. Structura optimizată cu 6 camere şi o adâncime constructivă de 92 mm asigură o protecţie termică remarcabilă şi o eficienţă energetică optimă pentru casa dumneavoastra.

Streamline 92mm – 6 camere:

 • Profil cu 6 camere
 • Garnitură mediană
 • Adâncime constructivă: 92 mm
 • până la Uw = 0,65 W/(m²K) (cu separare termică prin oţel)
 • Vitrare: până la 60 mm
 • Protecţie fonică: până la 47 dB
 • Siguranţă la efracţie: până la RC 2
Termopane Salamander

De ce sa aleg termopane SALAMANDER ?

Structura inteligentă a profilelor salamander, cu armături de oţel supradimensionate asigură în plus o excelentă stabilitate şi fiabilitate a ferestrelor din material plastic.

Termopane Salamander Bluevolution 73

bluEvolution 73

Termopane Salamander Bluevolution 76

bluEvolution 76

Termopane Salamander Bluevolution 82

bluEvolution 82

Termopane Salamander Bluevolution 92

bluEvolution 92

Termopane SALAMANDER

Termopanele Salamander sunt capabile sa faca fata oricaror conditii dure de utilizare, materialul PVC folosit veste de o calitate superioara si ofera o rezistenta foarte buna la intemperii dar si la variatiile mari de temperatura.

De ce sa aleg termopane SALAMANDER ?

Profil German - Clasa A

 • Profile armate cu profil din oțel zincat de 1,5 mm în cercevea și rectangular de 2 mm în toc, rezistență în timp și la intemperii

Izolatie termica superioara

 • Izolația aditională a interiorului profilului, garnituri cu etanșare dublă, coeficient de transfer termic al ferestrei de 1,2- 1.3 w/mpk, confort termic ridicat la costuri energetice reduse.

Izolatie fonica excelenta

 • Sistemul cu garnituri duble sau triple, integrate în procesul de producţie, oferă o protecție fonică superioară de până la 40 Db.

Protectie antiefractie ridicata

 • Protecție și siguranța de efractie clasa 2, feronerie ce conține blocatori antefracție și piese speciale pentru microventilație.

Finisaj elegant

 • Aspect și finisaj elegant, calitate ridicată a sticlei, rame cu colțuri rotunjite, gamă variată de culori: stejar, nuc, mahon, venghe, etc.

Intretinere usoara

 • Profilele netede și lipsite de porozități permit o curățare ușoară cu apă și detergent.
Culori Salamander

Culori termopane Salamander

Vă oferim o gama variata de culori, forme si marimi și 40 variante de folii decorative imitatie de lemn si culori uni. Aspectul elegant este o tendință majoră – în întreaga zonă de living. Rafinați aspectul ferestrelor dumneavoastră: cu carcase din aluminiu SALAMANDER. Trucul constă în combinarea avantajelor celor două materiale: proprietățile excelente de izolare termică ale ferestrelor din PVC și aspectul modern al aluminiului. Rezultatul acestei interacțiuni este un produs la cele mai înalte standarde tehnice care combină designul frumos cu individualitatea. Carcasele din aluminiu pot fi acoperite în toate culorile RAL, fără a lăsa nicio dorință neîmplinită.

× Contactează-ne pe WhatsApp !