Skip to content

Termopane Romania

Termopane Romania

Produsele  Termopane Romania, sunt fabricate dupa cele mai noi tehnologii din sistem, folosind materiale prime de la cei mai importanti furnizori pe piata de profilelor de termopane.

Vino in echipa Termopane Romania

Esti in cautarea unui loc de munca STABIL? Te asteptam in echipa Termopane-Romania!

Suntem in cautarea unor colegi entuziasti, axati pe dezvoltare profesionala si orientati spre performanta.

Angajam tamplar

Cu un istoric de peste 12 de ani, Termopane Romania este astazi liderul pietei de termopane din Romania si spune una dintre povestile de succes pe care antreprenoriatului romanesc le-a cunoscut.

Conceptul pe care il propunem ofera clientilor posibilitatea de a achizitiona ferestre, usi si produse din termopan de calitate adecvate nevoilor tuturor tipurilor de consumatori.

In prezent, in grupul Termopane Romania ne desfasuram activitatea intr-un mediu dinamic, cu focus atat pe nevoile clientilor, cat si pe nevoile angajatilor si am construit, dea lungul timpului o echipa dinamica si profesionista.

Factory for aluminum and PVC windows and doors production. Manual worker assembling PVC doors and windows. Selective focus.
locuri-de-munca-angajare-tamplar-termopane

Ce iti putem oferii ?

  1. Desfăşurarea activităţii într-o instituţie de excelenţă, unică în România;
  2. Posibilitatea de a te alatura unui brand romanesc cu traditie;
  3. Oportunitati de dezvoltare profesionala;
  4. Posibilitatea de a lucra cu cele mai noi tehnologii;
  5. Posibilitatea de a invata lucruri noi;
  6. Sansa de a-si desfasura activitatea intr-un mediu deschis si prietenos
  7. Posibilitatea de valorificare a aptitudinilor personale într-un mediu stabil;
  8. Activitate interesantă, dinamică;
  9. Salariu atractiv, platit sapatamanal/lunar in functie de preferinte
  10. Recompensarea muncii performante, prin acordarea unor prime sau sporuri la salariu.

Tot ce ai de facut pentru a fi cu un pas mai aproape de jobul potrivit este sa verifici, chiar aici, in ce orase sunt locuri de munca disponibile si pe ce pozitii se fac angajari, astfel incat sa te orientezi catre o zona compatibila cu experienta pe care o ai si cu pasiunile tale.

CE ÎNSEAMNĂ SĂ FII ÎN ECHIPA TERMOPANE ROMANIA?

Invăţăm unii de la alţii

Camarazii mai vechi îi învată pe cei mai noi “cum se face”. Dar și cei noi îi pot învăta pe cei vechi “cum s-ar putea face altfel” - mai bine, mai rapid. Toată lumea are de câstigat din idei noi. Și la propriu, și la figurat.

Tu îi ajuti, ei te ajută

Ne încurajăm unii pe alții, ne sprijinim unii pe alții. Din când în când oricine are nevoie de o mâna de ajutor. Sau de o încurajare. O dăm întotdeauna, și știm că o vom primi și noi când vom avea nevoie.

Ne răsplătim unii pe alţii

Tragi mai tare? N-o să-ti pară rău. Devii din ce în ce mai bun? Îti accelerăm cariera. Avem oameni care au ajuns șefi de magazin la 2 ani după ce s-au angajat, plecând de la zero. Extra-efortul trebuie extra-răsplătit.

Ne distrăm împreună

Glumim între noi; asta face întotdeauna ca munca să pară mai ușoară. Iar camaraderia nu se oprește la poarta intreprinderii. Așa că vom încerca să mai ieșim împreună, să facem tot soiul de acțiuni „cu gașca Termopane Romania”.

Ce inseamna o cariera de tamplar?

Te gandesti sa incepi o cariera de succes sau pur si simplu sa faci o schimbare? Consideri ca e firesc sa pui clientul pe primul loc si vrei sa lucrezi intr-o echipa care se axeaza pe respect, incredere si daruire? Poate e momentul sa arunci un ochi asupra locurilor de munca disponibile in compania Termopane Romania – ai sansa sa gasesti dintr-o privire ceea ce ti se potriveste cel mai bine.

POZITII VACANTE

Suntem o mare familie, în care oricând e binevenit un nou membru

La fel ca într-o familie, punem accent pe dezvoltare împreună și pe urmărirea binelui comun.

Și, pentru că suntem în permanentă expansiune, primim cu brațele deschise fiecare coleg nou.

cariera-angajare-montator-termopane

MONTATOR DE TERMOPANE

Angajam montator termopane cu sau fara experienta in domeniu.

Montarea corecta a produselor termoizolante de tipul usilor si ferestrelor reprezinta completarea efortului inceput in fabrica odata cu asamblarea materialelor ce le compun. Fiecare material ce intra in componenta unui produs termopan este proiectat si realizat dintr-un material care poate asigura o limitare substantiala a efectului de transmitere a energiei intre doua medii.

MANIPULATOR DE TERMOPANE

Angajam montator termopane cu sau fara experienta in domeniu.

Materialele si tehologia de producere a ferestrelor si usilor termoizolante este in prezent la cel mai bun nivel. Odata iesite de pe linia de asamblare aceste produse urmeaza sa intre in etapa de montaj termopane. Importanta acestei lucrari este esentiala pentru ca aportul produselor termoizolante sa fie consistent pentru scopul urmarit.

angajare-manipulator-termopane-romania
× Contactează-ne pe WhatsApp !