Skip to content

Termopane Romania

Termopane Romania

Produsele  Termopane Romania, sunt fabricate dupa cele mai noi tehnologii din sistem, folosind materiale prime de la cei mai importanti furnizori pe piata de profilelor de termopane.

Feronerie

Feronerie ferestre:

Sistemul de feronerie poate satisface toate cerintele. Suprafata de acoperire a feroneriei este moderna, si anume titan-argint. Pentru mâner şi capace o gama variata de culori: incepand cu culoarea de baza alb si terminand cu alamiu stralucitor.

Feroneria este ansamblul de mecanisme care permite operarea ferestrei, adică deschiderea şi închiderea sa. În construcția ferestrelor și a ușilor un rol extrem de important îl joacă feroneria utilizată.

Feroneria utilizată în construcţia fetestrelor şi a uşilor termopan poate fi de nenumărate tipuri. Noi acordăm o atenţie deosebită acestui element. În urma anilor de experienţă, am ales să vă oferim o feronerie de lux a cărei dotare standard include elemente pentru care alţii v-ar cere să plătiţi în plus.

Producem doua variante de feronerie pentru ferestre: cea deja bine cunoscuta cu blocaj oscilobatant lateral, pe verticala, si sistemul pentru ferestre antiefractie S-ES, cu blocajul oscilobatant pe orizontala, sistem in care bolturile cap-ciuperca asigura un grad ridicat de siguranta a ferestrelor. Un mare avantaj al sistemului consta chiar in flexibiliatea lui: ofera posibiliatea de trecere foarte simpla de la sistemul de baza la sistemele WK1 si WK2.

Venim in ajutorul dumneavoastra oferindu-va accesorii pentru geamuri termopane si elemente de feronerie la preturi minime.


ClauTerm2011 furnizeaza si instaleaza FERONERIE in Constanta, Ialomita, Clalarasi, Tulcea, Galati, Braila, Bucuresti si Ilfov. Produsele sunt de cea mai buna calitate.

× Contactează-ne pe WhatsApp !