Skip to content

Termopane Romania

Termopane Romania

Produsele  Termopane Romania, sunt fabricate dupa cele mai noi tehnologii din sistem, folosind materiale prime de la cei mai importanti furnizori pe piata de profilelor de termopane.

Termopane REHAU

Divizia REHAU Window Solutions (WS) reinventează ferestrele și ușile în fiecare zi. Pentru oameni și viețile lor. Și cu o abordare unică de reciclare: EcoPuls reprezintă un concept de durabilitate de neegalat în industria ferestrelor.

Rehau 3 camere
Rehau 3 camere

REHAU Euro Design 70 - profil cu 3 camere

Termopane Rehau Euro 60 conferă un aspect estetic fiecărei case datoriă suprafeței netede și înclinațiilor de 45 de grade. Împiedicarea pătrunderii curentului, a prafului sau a apei și menținerea unui climat plăcut în locuință este dat de cele două rânduri de etansări.

Termopanele Rehau Euro 60 sunt construite pe baza principiului cu trei camere și au o adâncime de 60mm ceea ce înseamnă că respectă toate cerințele noilor normde de Economisire a energiei EnEV. Termopanele Rehau Euro 60 conving clienții prin calitate și preț.

Termopanele Rehau Euro 60 pot fi folosite atât pentru construcții noi, păstrând design-ul și accentuând izolarea termică, cât și pe construcții vechi.

Caracteristici tehnice:

 • Adancime constructiva: 60 mm / garnitura de contact
 • Numar de camere: 3 camere
 • Izolare termica: Uf= 1,6 W/m²K
 • Fonoizolare: pana la clasa de izolare fonica 4 (VDI 2719)
 • Etanseitate la curenti de aer/averse: pana la clasa 4 (DIN EN 12207)/9A (DIN EN 12208)

REHAU Brillant Design 70 - profil cu 5 camere

Ferestrele sunt o investitie pentru toata viata: indiferent daca construiti sau renovati, va aflati in fata unei decizii importante. Daca puneti accent pe design, confortul locuintei si economisirea costurilor prin izolatie termica eficienta sau mentinerea valorii, atunci ferestrele REHAU Brillant-Design reprezinta decizia corecta.

Caracteristici tehnice:

 • Adancime constructiva: 70 mm (optional: 80 mm Rame cu design) / garnitura de contact
 • Numar camere: 5 camere (6 camere)
 • Izolare termica: Uf= 1,3 W/m²K (Armare standard)
 • Izolare termica: cu armatura cu punte termica: Uf= 1,2 W/m²K
 • Izolare fonica: pana la clasa de protectie fonica 5 (VDI 2719)
 • Protectie Antiefractie: pana la clasa de rezistenta 3 (DIN V ENV 1627)
 • Etanseitate la curenti de aer/averse: pana la grupa de solicitare C (DIN 18055)
 • Solutie de constructie a colturilor anticondens
Termopane Rehau 5 camere
Termopane Rehau Synego

REHAU Synego 80 - profil cu 6 camere

Sistemul de profile SYNEGO asigură o temperatură plăcută, un nivel ridicat de confort şi siguranţă pentru locuinţa dumneavoastră: în comparatie cu ferestrele standard actuale, SYNEGO convinge printr-un nivel de izolare termică cu până la 50% mai mare*. Astfel, veţi reduce în mod semnificativ costurile cu încălzirea locuinţei şi veţi experimenta o nouă senzaţie de bine, la care nu veţi mai dori să renunţaţi niciodată.

Caracteristici tehnice:

 • Adâncime constructivă de 80 mm pentru proporţii zvelte
 • Înălţimea vizibilă redusă de 117 mm pentru un nivel ridicat de luminozitate
 • Grosimea sticlei de până la  51 mm  permite montarea unui geam termoizolator cu 3 foi de sticlă
 • 7 camere în ramă, 6 camere în canat pentru o izolare optimă
 • Garnituri de etanşare perimetrale pentru o protecţie fiabilă împotriva curenţilor de aer şi a umezelii
 • Suplimentar este disponibil un al treilea plan de etanşare (garnitură mediană) pentru un plus de izolare termică

REHAU Geneo 86 - profil cu 6 camere

Ferestrele cu geam tripan din profile GENEO® reprezintă o inovatie unica, ultramoderna. Se disting prin tehnologia de ultima generatie si parametrii functionali care pun in umbra sistemele de ferestre dezvoltate pana in prezent.

Caracteristici tehnice:

 • Adancime constructiva: 86 mm / garnitura de contact
 • Numar camere: 6 camere
 • Izolare termica: Uf= 0,73 W/m²K
 • Izolare fonica: cea mai inalta clasa de izolare fonica in absenta armarii cu otel, cu valori neegalate pana in prezent (sticla
  50 dB = Rw,P 47 dB) in clasa de izolare fonica 5
 • Protectie Antiefractie: protectie antiefractie pana la clasa de rezistenta 3. Clasa de rezistenta 2 fara armare cu otel
 • Etanseitate la curenti de aer/averse: pana la grupa de solicitare C (DIN 18055)
Termopane Rehau Geneo 5 camere

De ce sa aleg termopane REHAU ?

Avand un numar intre 3 si 6 camere, profilele Rehau sunt potrivite pentru cei care doresc sa investeasca in stabilitate pe termen lung. Caracteristicile de baza cum ar fi izolarea termica si fonica superioara, sistemul de ventilatie in trepte, inchiderea antiefractie si manevrabilitatea fac din aceste profile candidatul ideal in raportul pret-calitate. Tamplaria PVC Rehau este disponibila intro gama variata de nuante.

Rehau Euro Design

EuroDesign70

Rehau Brillant 70

Brillant70

Rehau Synego 80

Synego 80

Rehau Geneo 86

Geneo 86

Inovații REHAU

Într-o lume în schimbare rapidă care este remodelată de tehnologie, gândirea inteligentă accelerează și progresul. Inovația continuă face parte din ADN-ul Grupului REHAU și suntem motivați de căutarea de a optimiza soluțiile pentru clienții noștri din întreaga lume. Vino cu noi pentru a explora invențiile recente REHAU, inclusiv ziua de mâine pe care aspirăm să-l creăm astăzi.

Termopane Rehau

Geamuri termopane Rehau

Termopane Rehau si-a dezvoltat sistemele sale in decursul multor ani si a oferit intotdeauna termopane Rehau cu performante neegalate. Geamurile termopan Rehau au incalzit si au facut viata mai confortabila clientilor sai in ultimii 40 de ani. Azi Rehau este unul dintre cei mai mari producatori de ferestre, usi si sisteme conservatoare care produc nici mai mult nici mai putin de 20 de sisteme diferite in toata lumea.

Indiferent de stilul dumneavoastra, geamurile termopan Rehau din PVC ofera cea mai buna alegere persoanelor interesate de calitate. REHAU ofera solutii pentru toate cazurile: de la sisteme pentru ferestre standard pana la sistemul certificat de ferestre pentru case pasive. Pentru a fi prezenta pe toate pietele internationale importante, REHAU a elaborat game de produse adaptate cerintelor nationale si regionale.

Avantaje Termopane REHAU

Calitate Premium

Designul profilului complet auto-întărit nu necesită oțel, eliminând astfel punțile termice. Termopanele Rehau oferă cea mai bună stabilitate și rezistență, precum și având caracteristici statice care nu au fost posibile până acum fără o armătură din oțel. Folosind tehnologie dezvoltată pentru industria aeronautică și Formula 1, compozitul RAU-FIPRO® este utilizat pentru prima dată în construcția de ferestre.

Izolație termică și etanșare

Sistemul de ferestre Rehau GENEO® este în prezent cea mai eficientă fereastră termic de pe piață și este atât de eficient din punct de vedere energetic încât îndeplinește standardele Passivhaus atât pentru ferestre, cât și pentru uși. Dezvoltate pentru a obține cea mai scăzută valoare u posibilă, ferestrele GENEO® pot atinge o valoare u globală de doar 0,67 W/m²K - asta este în general, nu doar sticla.

Feronerie de cea mai buna calitate

Tipurile de feronerie produse pentru Rehau Geneo fac parte din gama ROTO Lux. Poti alege intre balamale vizibile, sau ascunse si poti opta pentru elemente speciale de blocare pentru un plus de siguranta.  Fiecare fereastra poate fi personalizata cu accesorii si feronerie diferite, in functie de clasa de siguranta dorita. Usurinta in manevrare si rezistenta in timp sunt caracteristicile principale ale feroneriei ROTO Lux, un element distinctiv al ferestrelor Rehau Geneo.

Rezistenta pentru protectia casei

Rehau Geneo nu garanteaza doar izolare termica perfecta. Ferestrele asigurate si un grad de rezistenta ridicata, pentru a-ti putea bucura de aceleasi performante inegalabile pentru cat mai mult timp.  Atat sticla, dar si ramele si profile ofera protectie impotriva incercarilor de intrare prin efractie. In functie de fiecare cerinta poti opta pentru un grad mai ridicat, sau mai scazut de siguranta.  Analizeaza gradul de risc al spatiului si alege solutiile potrivite pentru securitatea casei tale.

Sistemele de ferestre de sus

Pe baza compozitelor din fibre utilizate în avioane și mașini de curse, miezul RAU-FIPRO® este fabricat folosind conținut de polimer reciclat și apoi coextrudat cu un strat exterior din PVC de înaltă calitate. Este cea mai importantă fereastră din toate punctele de vedere de la REHAU, furnizorul lider de piață de soluții de ferestre din PVC.

Sisteme de ferestre superioare din aluminiu

Fabricat din material de înaltă tehnologie RAU-FIPRO®, sistemul GENEO® oferă o performanță energetică excepțională. Acest lucru nu mărește doar eficiența energetică, ci îmbunătățește protecția împotriva efracției și atinge niveluri de izolare fonică neatinsă anterior.

Culori Rehau

Culori termopane Rehau

Vă oferim o gama variata de culori, forme si marimi și 40 variante de folii decorative imitatie de lemn si culori uni. Aspectul elegant este o tendință majoră – în întreaga zonă de living. Rafinați aspectul ferestrelor dumneavoastră: cu carcase din aluminiu REHAU. Trucul constă în combinarea avantajelor celor două materiale: proprietățile excelente de izolare termică ale ferestrelor din PVC și aspectul modern al aluminiului. Rezultatul acestei interacțiuni este un produs la cele mai înalte standarde tehnice care combină designul frumos cu individualitatea. Carcasele din aluminiu pot fi acoperite în toate culorile RAL, fără a lăsa nicio dorință neîmplinită.

× Contactează-ne pe WhatsApp !