Skip to content

Termopane Romania

Termopane Romania

Produsele  Termopane Romania, sunt fabricate dupa cele mai noi tehnologii din sistem, folosind materiale prime de la cei mai importanti furnizori pe piata de profilelor de termopane.

Rolete zebra

Rolete zebra

Reimprospateaza ferestrele cu Rolete Zebra. Controlezi lumina in timp ce te bucuri de priveliste, doar cu rolete zebra. 
Roletele zi-nopate sunt fabricate dintr-un material stilat, care filtreaza si indulceste lumina, dar poate de asemenea sa-ti ofere intimitatea pe care o ai cu o roleta textila.

Colectia de materiale textile zebra are atat culori calde si neutre, cat si efecte metalice, imitatie de lemn si blackout. 

Rolete zebra de tip casetă : Casetele sunt personalizate de obicei pentru pereţi sau tavane. Aceste tipuri sunt montate prin intermediul unor cadre speciale colorate astfel încât să se potrivească cu culoarea casetei. Acest design al jaluzelelor Zebra aduc o notă de eleganţă şi reprezintă un element esenţial pentru design-ul interior.Permit ajustarea cantităţii de lumină, prin intermediul unui start dublu textil, cu diferite nivele de transmitere a luminii.

Rolete zebra de tip 3D: Aceste jaluzele Zebra sunt construite inteligent pentru a funcţiona ca roletă, dar cu aspect de oblon atunci când sunt privite de la distanţă. Designul luminos şi modern le aseamănă cu benzile obloanelor. Jaluzelele 3D Zebra sunt cea mai bună soluţie pentru a obţine un start protector împotriva razelor solare şi pentru un plus de intimitate.
Toate jaluzelele Zebra sunt perfecte pentru locuri private şi publice, pentru a completa orice stil. Acestea sunt realizate din materiale elegante şi rezistente care să vină în întâmpinarea tuturor nevoilor

Aceste jaluzele tip rulou, pe cat sunt de versatile, pe atat de multe denumiri au. Le poti gasi sub urmatoarele nume: rolete zebra, rolete zi-noapte, rolete day-night, jaluzele de panza orizontale, rolete orizontale duble.

Aceste jaluzele zebra pot reprezenta oricand solutia potrivita in cazul in care veti dori sa aveti la dispozitie produse de o calitate superioara, pe care le puteti achizitiona la preturi foarte avantajoase. Despre materialele de fabricare al acestor jaluzele zebra, putem spune ca partea textila este asigurata de poliester 100%. Pe de alta parte, in functie de necesitatile pe care le aveti, puteti lua in calcul achizitionarea unor jaluzele zebra ce fac parte din categorii diferite. Intre aceste categorii, putem aminti produsele semitransparente, opace sau blackout. Cu siguranta veti fi multumiti de tot ceea ce ofera aceste rolete zebra cu ghidaje ce nu vor lasa de dorit din punct de vedere estetic si calitativ.

ClauTerm2011 furnizeaza si instaleaza ROLETE ZEBRAin Constanta, Ialomita, Clalarasi, Tulcea, Galati, Braila, Bucuresti si Ilfov. Produsele sunt de cea mai buna calitate.

× Contactează-ne pe WhatsApp !