Skip to content

Termopane Romania

Termopane Romania

Produsele  Termopane Romania, sunt fabricate dupa cele mai noi tehnologii din sistem, folosind materiale prime de la cei mai importanti furnizori pe piata de profilelor de termopane.

Plase anti insecte

Plase anti insecte

Plasele oferă protecție maximă împotriva insectelor datorită densității plasei, oferindu-vă astfel posibilitatea de a vă bucura de un somn liniștit.

Produsele prezintă o fiabilitate ridicată, în același timp fiind foarte ușor de întreținut.

În plus, datorită densității optime, plasele anti-insecte oferă o vizibilitate bună spre exterior, permițând și schimbul permanent de aer între interior și exterior.

Plasele anti-insecte se pot realiza folosind patru soluții constructive:

  • Plase anti-insecte tip Roll-Out
  • Plase anti-insecte tip plise
  • Plase anti-insecte tip rulou
  • Plase anti-insecte fixe

Plase Anti Insecte Fixe

BENEFICII:

– Durabilitate ridicată;
– Instalare ușoară;
– Curățare ușoară.

Plasa cu balamale

Atunci stiti deja ca procesul este cat se poate de simplu: montajul implica fixarea pe tamplaria laterala a geamului sau a usii a celor doua sau trei balamale, dupa caz. Urmeaza apoi fixarea ramei in balamale si montarea sistemului de inchidere a plasei, cu cele doua piese care se cupleaza – cea de pe rama plasei si cea de pe lemnaria geamului. Contactul se poate face pe baza de click – cele doua piese trebuie sa se suprapuna prin usoara fortare – sau pe baza de magnet.

Plasa tip rulou

Aici aceste servicii montaj plase tantari sunt putin mai complicate. Sistemul de actionare constra in retragerea sau impingerea plasei catre sau dintr-o caseta fixata in partea de sus a geamului cu o bormasina. In afara de fixarea casetei, se vor fixa, tot cu bormasina, si cele doua sine laterale. Nu in ultimul rand, se va monta si o terminatie speciala la  baza plasei, cu rolul de a o imobiliza plasa atunci cand aceasta este trasa. Pentru ca detaliile conteaza, fiecare surub va fi apoi mascat cu dopuri speciale din plastic.

Pentru plasele de tantari culisante sau plisse 

Va recomandam sa nu incercati sa le montati dumneavoastra. Sistemele sunt mai speciale si, asa cum probabil ati constat deja, mult mai scumpe. O data ce faceti aceasta incercare pe cont propriu, riscati sa pierdeti garantia produsului. Pentru ca este vorba de sisteme speciale ce glisare sau culisare si de sine de actionare, mecanismele complexe necesita cunostinte tehnice si aparatura speciala.

Noi va vom comunica ce optiuni aveti pentru montarea lor si care sunt conditiile garantiei. Daca mai aveti nelamuriri, cereti specialistului care va monteaza plasele si alte detalii de intretinere a produsului pentru a va asigura ca o data montajul incheiat, nu veti avea de facut interventii complicate pentru o curatare periodica a plaselor. Cu alte cuvinte, planificati fiecare detaliu in avans. Doar asa veti putea intelege ca procesul nu trebuie tratat cu superficialitate.

Printre cele mai solicitate tipuri de plase anti-insecte, amintim: plase cu prindere tip balama, plasa tip rulou cu actionare pe verticala sau orizontala (la cerere aceasta poate fi montata si cadrul unui rulou exterior de aluminiu), plasa tip plisse.

ClauTerm2011 furnizeaza si instaleaza PLASE ANTI-INSECTE in Constanta, Ialomita, Clalarasi, Tulcea, Galati, Braila, Bucuresti si Ilfov. Produsele sunt de cea mai buna calitate.

× Contactează-ne pe WhatsApp !