Skip to content

Termopane Romania

Termopane Romania

Produsele  Termopane Romania, sunt fabricate dupa cele mai noi tehnologii din sistem, folosind materiale prime de la cei mai importanti furnizori pe piata de profilelor de termopane.

Rolete Simple

Rolete

Roletele textile, denumite si rulouri interioare, va protejeaza locuinta sau biroul de lumina si de caldura soarelui si va asigura intimitatea de care aveti nevoie.

Roletele sunt totodata un element de design modern si elegant, care schimba in mod placut aspectul oricarei incaperi. Roletele sunt acum un lux accesibil.

Rulourile textile din oferta noastra pot fi configurate intr-o multitudine de materiale si culori, astfel ca se pot asorta foarte usor la orice amenajari interioare, in deplina armonie cu mobilierul, culoarea peretilor si a podelei.

Roletele textile pot fi folosite in stil minimalist, ca unic element de decor si protectie solara pentru ferestre, dar si in combinatie cu draperiile moderne.

Roletele pot inlocui cu succes perdelele clasice, in functie de preferinte si buget. In acest sens, puteti studia in galeria noastra de imagini cateva exemple interesante de rolete interioare pentru locuinte si pentru birouri, iar pentru preturi va punem la dispozitie un configurator online. Alegerea va apartine.

Rulourile interioare aduc un plus de culoare, de buna dispozitie si de protectie la soare pentru orice camera a locuintei: living, dormitor, bucatarie sau balcon.

Roletele interioare sunt foarte utile pentru birouri, mai ales atunci cand monitoarele calculatoarelor sunt expuse luminii uneori suparatoare a soarelui. Roletele noastre va vor face munca mai placuta si va vor oferi discretie.

In cazul in care veti opta pentru aceste rolete textile veti lua cu siguranta cea mai potrivita decizie. Veti avea parte de intimitatea dorita, iar razele luminoase ale soarelui nu vor mai reprezenta o problema. Materialul textil din care sunt fabricate aceste rolete textile este poliester 100%. Calitatea acestui material nu va lasa niciodata de dorit. Veti vedea acest lucru odata ce veti utiliza aceste produse. Aceste rolete sunt de mai multe tipuri, iar printre acestea le putem aminti pe cele semitransparente, opace sau blackout. In functie de necesitatile pe care le aveti, nu ramane decat sa luati decizia finala in vedere achizitionarii.


ClauTerm2011 furnizeaza si instaleaza ROLETE in Constanta, Ialomita, Clalarasi, Tulcea, Galati, Braila, Bucuresti si Ilfov. Produsele sunt de cea mai buna calitate.

× Contactează-ne pe WhatsApp !