Skip to content

Termopane Romania

Termopane Romania

Produsele  Termopane Romania, sunt fabricate dupa cele mai noi tehnologii din sistem, folosind materiale prime de la cei mai importanti furnizori pe piata de profilelor de termopane.

TERMOPANE ALUPLAST

Termopane ALUPLAST este un producător de sisteme de ferestre pvc din plastic si produce profile din pvc pentru ferestre si usi. Compania administrată de o familie cu sediul în Karlsruhe este reprezentată la nivel internațional, cu facilități de vânzare și producție. Aluplast are aproximativ 1.500 de angajați, inclusiv peste 600 în Germania

ALUPLAST IDEAL 5000

Termopane Aluplast IDEAL 5000

 1. Valoarea Uf de 1,2 W/m²K
 2. Sistem central de etanșare cu trei niveluri de etanșare pentru protecție sporită împotriva efracției
 3. Grosimea geamului de până la 41 mm
 4. Varietate de design în canapea (Classic-line fv | Classic-line hfv | Soft-line hfv | Round-line hfv)
 5. RC2 (WK2): securitate testată împotriva efracției
 6. drenaj invizibil posibil
 7. izolare fonică excelentă
 8. până la clasa de izolare fonică IV
 9. disponibil în numeroase variante de decor
 10. Opțiuni de culoare diferite
 11. disponibil cu carcasă din aluminiu aluskin®

Termopane Aluplast IDEAL 8000

 1. Este posibilă o valoare Uf de până la 1,0 W/m2K
 2. Sistem central de etanșare cu trei niveluri de etanșare pentru protecție sporită împotriva efracției
 3. Grosimea geamului pentru ambele variante offset de până la 51 mm
 4. Grosimea geamului ambelor jumătăți - variantă eșalonată până la 59 mm
 5. Diversitate de design în aripă
 6. (linia clasică fv | linie clasică hfv)
 7. RC2 (WK2) a testat securitatea împotriva efracției
 8. drenaj invizibil posibil
 9. Clasa de izolare fonică IV
 10. disponibil în numeroase variante de decor
 11. disponibil cu carcasă din aluminiu aluskin®
ALUPLAST IDEAL 8000

Produse din termopane ALUPAST la cel mai înalt nivel tehnic.

Profilele durabile din plastic se caracterizează prin rezistență mulți ani la condițiile meteorologice și vă garantează fiabilitate și liniște sufletească pentru mulți ani.

ALUPLAST IDEAL 5000

ALUPLAST IDEAL 5000

ALUPLAST IDEAL 8000

ALUPLAST IDEAL 8000

Termopane ALUPLAST

Termopane ALUPLAST dezvolta soluții de ferestre orientate spre viitor, care sunt implementate de către producătorul dumneavoastră de ferestre.
Tehnologiile ALUPLAST inovative permit izolarea termică, siguranța și designul la cel mai înalt nivel. Astfel, vă deschidem fereastra viitorului.

Sisteme de ferestre

sistem ferestre aluplast

Sisteme de uși

sistem usi aluplast

Sisteme de uși culisante

Sistem Culisanta Aluplast

Siguranta Termopane ALUPAST

În Germania, la fiecare patru minute este comisă o spargere de locuință. De cele mai multe ori, făptașii pătrund în locuiță pe fereastră. Hoții nu vă fură doar banii și obiectele de valoare, ci și sentimentul de siguranță. Protejați-vă pe dumneavoastră și pe cei dragi de „musafirii” nepoftiți: componentele de siguranță de la aluplast oferă cea mai bună protecție împotriva furtului conform categoriei de protecție împotriva furtului RC2.

Tehnologie inteligentă - design elegant

Aspectul elegant al aluminiului este în prezent foarte la modă - în întreaga zonă de living.

Aspectul ferestrelor dumneavoastră poate fi, de asemenea, rafinat:
cu pereți din aluminiu de la aluplast.
Punctul culminant aici constă în combinația dintre avantajele ambelor materiale: proprietățile remarcabile de izolare termică ale unei ferestre din plastic cu aspectul modern al aluminiului.   

In plus, carcasele din aluminiu pot fi acoperite
in orice culoare RAL astfel incat sa nu ramana nimic de dorit.

Aluplast Termopane Tamplarie PVC
Fereastra Aluplast
Cea mai bună fereastră din categoria sa.

Energeto®

Energeto® este o fereastră fără punte termică metalică. În versiunile și grosimile complete, sistemul prezintă valori confortabile de izolare termică, ceea ce contribuie în mod activ la reducerea de CO2 pentru economisirea costurilor de căldură și o dată cu aceasta protecția mediului.

Ranforsarea cu oțel de la ferestrele convenționale reprezintă punctul slab în termotehnica de la construirea sistemelor. Datorită tehnologiilor „bonding inside“ și „powerdur inside“ se realizează îmbunătățirea masivă a eficienței energetice.


Warning: Undefined array key "id" in /home/urxgwwaf/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/library/wp-widgets/elementor-library.php on line 42

Tehnologii ALUPLAST

Pentru o calitate mai bună a vieții

Ce este bonding inside ?

Canatul lipit de jur împrejur cu foaia de geam, asigură o etanșeitate mai mare a ferestrei, o izolare termică îmbunătățită precum și o stabilitate considerabil mai mare a ferestrei.

 

Știați că …

… foile de geam lipite au fost utilizate prima oară în construcția autovehiculelor și s-au stabilit acolo ca standard industrial? Aluplast a recunoscut avantajele acestei tehnologii încă de la început și a continuat să o dezvolte pentru cerințele speciale din domeniul construcției ferestrelor. Între timp, tehnica de lipire a devenit o procedură standard în domeniu.


Confort de operare ridicat pe termen lung

În cazul ferestrelor lipite, cerceveaua este lipită bine cu foaia de geam de jur împrejur. Astfel, întreaga greutate se distribuie uniform pe întreaga cercevea a ferestrei. Ca urmare, fereastra are o structură stabilă, nu se mai uzează și se poate deschide și închide cu ușurință, chiar și după ani de utilizare.


Izolație termică îmbunătățită

Fereastra dumneavoastră nu este doar stabilă, aceasta vă oferă suplimentar o izolare termică mai bună: datorită bonding inside, profilele ferestrei nu mai au nevoie de ranforsare de oțel. În prezent, proprietățile termice nedorite ale oțelului sunt eliminate, iar căldura rămâne acolo unde este utilizată: în casă. Ferestrele cu tehnologia de lipire pot servi valori de izolare termică îmbunătățite considerabil față de ferestrele tradiționale ranforsate cu oțel.


Siguranță mare anti-efracție

Prin lipire se obține o îmbinare de jur împrejur, extra puternică a foii de geam și a cercevelei: cea mai bună variantă pentru a împiedica desprinderea foii de geam de profilul cercevelei cu ajutorul unei pârghii și totodată o condiție importantă pentru clasa de protecție la efracție RC2.

Ce este powerdur inside ?

În colaborare cu BASF, a fost dezvoltat un material special, denumit (powerdur) înlocuiește oțelul și îmbunătățește masiv izolarea termică asigură în interiorul profilului stabilitatea necesară și face inutilă ranforsarea suplimentară din oțel. Cu powerdur® în loc de oțel în interiorul profilelor se poate obține o izolare termică mai bună.

 

Știați că …

…ferestrele cu powerdur® și bonding inside au o stabilitate îmbunătățită cu până la 20% mai ușoară decât ferestrele tradiționale? Aceasta economisește combustibil în timpul transportului și protejează mediul înconjurător.


Mai multă lumină datorită cercevelelor mai subțiri

La aceeași dimensiune a ferestrei, energeto® lasă mai multă lumină în camera dumneavoastră și asigură, datorită cercevelei săle subțiri, un aspect elegant al fațadelor de fereastră.

Puneți-vă camerele într-o lumină favorabilă! Soarele și lumina fac fiecare cameră să strălucească și asigură calitatea vieții în propriul cămin.


Bilanț ecologic excelent

Aluplast a realizat un salt în dezvoltare și în ceea ce privește reciclarea: profilele pot fi reciclate 100%. În instalația de reciclare ultramodernă aluplast, amestecul granulat din PVC și powerdur® poate fi separat exact și poate fi introdus din nou în ciclul de producție – iar acest lucru este realizat de mai multe ori fără să scadă calitatea materialului.

Astfel, energeto® poate să garanteze, încă din prezent, un ciclu închis al materialului și un bilanț ecologic extraordinar.

La achiziționarea ferestrelor, protecția la efracție trebuie luată în considerare obligatoriu, deoarece la majoritatea spargerilor, făptașii pătrund pe fereastră. Iar aceștia se gândesc la toate, mai puțin la timp. Numără fiecare minut, în care fereastra rezistă încercării de pătrundere prin efracție.

 

Ce este safetec inside ?

A treia garnitură a tocului ferestrei, bara centrală fixă de jur împrejur asigură pe de o parte îmbunătățirea valorilor izolației termice, pe de altă parte împiedică desprinderea rapidă cu ranga a cercevelei.

Respirați: o dată cu safetec inside ați ales cele mai bune componente de siguranță din tocul ferestrei. Consilierul dumneavoastră de ferestre vă sfătuiește cu plăcere cu privire la alte componente de siguranță precum feroneria și geamul.

Viață fără griji cu ajutorul tehnologiei de la aluplast®

Tehnologia inovativă foam inside permite valori senzaționale de izolare termică! La aceasta, după procesul de sudare, camerele centrale ale tocului și ale cercevelelor ferestrei sunt umplute cu spumă poliuretanică, un material izolator din industrie, pe care aluplast îl utilizează cu succes la tehnica ferestrelor.
În acest mod, ferestrele izolate cu spumă ating valori de izolare record de până la 0,60 W/m K2și, astfel, nu protejează doar situația dumneavoastră financiară, ci și resursele naturale epuizabile, precum uleiul de încălzire și gazul.

 

Avantajele poliuretanului

Proprietățile bune de izolare ale poliuretanului sunt fundamentul pentru care materialul este utilizat inclusiv în frigidere și congelatoare, pardoseli și alte materiale de etanșare și izolare. În timpul reciclării ferestrelor, spuma poliuretanică poate fi separată complet față de alte materiale și poate fi reciclată 100%.

Culori Aluplast
Cea mai bună fereastră din categoria sa.

Culori și design elegant cu folii din aluminiu aluskin

Aspectul elegant al aluminiului este o tendință majoră – în întreaga zonă de living. Rafinați aspectul ferestrelor dumneavoastră: cu carcase din aluminiu aluplast. Trucul constă în combinarea avantajelor celor două materiale: proprietățile excelente de izolare termică ale ferestrelor din PVC și aspectul modern al aluminiului. Rezultatul acestei interacțiuni este un produs la cele mai înalte standarde tehnice care combină designul frumos cu individualitatea. Carcasele din aluminiu pot fi acoperite în toate culorile RAL, fără a lăsa nicio dorință neîmplinită.

× Contactează-ne pe WhatsApp !