Skip to content

Termopane Romania

Termopane Romania

Produsele  Termopane Romania, sunt fabricate dupa cele mai noi tehnologii din sistem, folosind materiale prime de la cei mai importanti furnizori pe piata de profilelor de termopane.

Jaluzele

Jaluzele

Jaluzelele verticale din tesatura sunt facute din panza si din plastic,de diferite texturi, de diferita densitate culoare si model. Dispunem de 16 tipuri si mai mult de 200 de nuante de tesut (productie Italia,Belgia,Taiwan si Israel) deosebindu-se prin compozitia acestora – Jacquard, poleite cu un strat de teflon, cu adaos de canepa, poliester si cu fibre de sticla si poliester. Toate tesuturile sunt impregnate cu o compozitie speciala pentru a evita denaturarea, inflorirea si patarea acestora, care le fac sa fie cat mai comode si mai practice in folosinta. 

Jaluzelele verticale sunt prezente in birouri, in casele noastre si in alte spatii interioare. O caracteristica importanta a jaluzelelor verticale, este usurinta inlocuirii lamelelor deteriorate sau care si-au pierdut aspectul natural cu altele noi. Ele pot fi usor eliminate si inlocuite cu altele noi. Deasemenea este posibil de a inlocui toata tesatura, pastrand numai carnisa care cu siguranta este o solutie mai ieftina in comparatie cu achiztionarea unei jaluzele noi.

  • JALUZELE ORIZONTALEObloanele din Aluminiu sunt foarte recomandate pentru amenajarea unui interior modern datorita stabilitatii si durabilitatii acestora. Acestea sunt potrivite atat pentru interior, cat si pentru exterior. Acestea asigura intimitate, controland patrunderea razelor solare si asigurand ventilatia aerului.
  • JALUZELE VERTICALEJaluzelele verticale reprezinta o alegere excelenta pentru spatiul de locuit, de lucru sau pentru birouri, asigurand un aspect curat, elegant si sofisticat pentru ferestrele dumneavoastra. Aceste jaluzele controleaza foarte simplu cantitatea de lumina dorita in incapere.
  • JALUZELE EXTERIOAREJaluzelele din aluminiu de exterior sunt realizate din material impermeabil de cea mai buna calitate. Acestea sunt utilizate frecvent in mall-uri, birouri, spitale, scoli sau licee etc.Asigura solutia perfecta pentru intimitate si cerintele de caldura/racoare atunci cand sunt instalate corespunzator.
  • RULOURI EXTERIOARE ALUMINIUObloanele exterioare pot reamenaja partial si proteja locuinta de razele solare directe. Pot fi utilizate diferite culori, design-uri si materiale care sa se potriveasca locuintei dumneavoastra.

ClauTerm2011 furnizeaza si instaleaza JALUZELE in Constanta, Ialomita, Clalarasi, Tulcea, Galati, Braila, Bucuresti si Ilfov. Produsele sunt de cea mai buna calitate.

× Contactează-ne pe WhatsApp !