Skip to content

Termopane Romania

Termopane Romania

Produsele  Termopane Romania, sunt fabricate dupa cele mai noi tehnologii din sistem, folosind materiale prime de la cei mai importanti furnizori pe piata de profilelor de termopane.

PROFILE PVC

Profilele PVC Salamander nu sunt printre cele mai ieftine ferestre din plastic, dar calitatea are prețul său. Salamander folosește cele mai moderne tehnologii de prelucrare, cum ar fi tehnologia V-Perfect, unde plasticul este conectat în așa fel încât să nu existe o cordon de sudură enervant și cusătura de conectare să fie aproape invizibilă.

Tara de origine: Germania

Profilele PVC Rehau oferă peste 400 de opțiuni de design cu KALEIDO COLOR, o colecție extinsă de finisaje pentru ferestre și uși. De la aspectul cald și primitor al lemnului, până la suprafețe exclusiviste din aluminiu sau nuanțe clasice, atemporale de alb.

Tara de origine: Germania

Profilele PVC Veka înseamnă calitate și acest lucru se vede în orice activitate intreprinsă. De la testarea materiei prime și a produsului în diverse stadii ale procesului de fabricație, până la indicatorii stricți de calitate sub care sunt prestate serviciile către client și activitățile de logistică.

Tara de origine: Germania

Profilele PVC Gealan au numerose caracteristici pentru care sunt recomandate pentru orice tip de geamuri si ferestre termopan. Dintre avantajele acestora putem aminti raportul calitate-pret foarte bun, rezistenta in timp, izolare fonica si termica excelenta, diversitatea si folosirea celor mai bune tehnologii pentru realizarea lor.

Tara de origine: Germania

Profilele PVC Aluplast sunt sistemele inteligente devin realitate. Profile usoare, fara armatura de otel, elemente care reduc semnificativ pierderile de energie ale cladirilor – acestea sunt noi argumente si avantaje pe care firma aluplast le ofera producatorilor de ferestre.

Tara de origine: Polonia

Profilele PVC Ramplast au un design cu muchii rotunjite și dimensiuni compacte, precum și posibilitatea montării de geam termoizolant, aceste profile sunt alegerea principală a producătorilor de tâmplărie PVC. În plus, ele au fost concepute pentru a oferi costuri de producție scăzute și stocuri minimizate, astfel încât să faciliteze procesul de prelucrare

Tara de origine: Austria

× Contactează-ne pe WhatsApp !