Skip to content

Termopane Romania

Termopane Romania

Produsele  Termopane Romania, sunt fabricate dupa cele mai noi tehnologii din sistem, folosind materiale prime de la cei mai importanti furnizori pe piata de profilelor de termopane.

Usi PVC panel

Usi PVC panel

Usile de intrare din PVC cu paneluri ornamentale iti vor oferi protectie termica si fonica superioara. Se incadrandu-se perfect in structura arhitecturala a casei tale prin designul deosebit.

Comercializeazam o gama de usi cu paneluri ornamentale, termoformate, cu aplicații INOX din PVC și aluminiu. Panelurile se execută la comandă, in funcție de tipul geamului dorit. Ornamentele pe care le puteți alege – textură, accesorii, etc. Prin varietatea designuri-lor, și a culorilor pe nuanțe de lemn, ușile realizate cu panelurile noastre se încadreaza armonios în orice ansamblu arhitectural.

Aceste paneluri pvc reprezinta de fapt partea principala a unei usi, a unei usi termopan exterior cu o izolatie termica si fonica excelenta.

Panelurile pvc au insertia de polistiren extrudat(XPS) cu posibilitati de securizare suplimentara la interior(tabla otel 0,4mm, placaj stratificat). In functie de gradul de securizare dorit, exista 2 tipuri de insertie: Tip A sau Tip C.

× Contactează-ne pe WhatsApp !