Skip to content

Termopane Romania

Termopane Romania

Produsele  Termopane Romania, sunt fabricate dupa cele mai noi tehnologii din sistem, folosind materiale prime de la cei mai importanti furnizori pe piata de profilelor de termopane.

Despre Termopane Romania:

Suntem specializați în producția si montajul de ferestre și uși cu tâmplărie din PVC sau aluminiu si geam termopan. Compania a avut o dezvoltare rapidă, efectuând pană in prezent multe lucrări mari sau foarte mari.

termopane romania

Anual livram peste 20000 de ferestre si usi din PVC si aluminiu in judetele: Constanța, București, Ilvof, Galați, Brăila, Tulcea si Ialomița, dar si extern in tari ca: Italia, Franta si Belgia.

Produsele create de noi, sunt fabricate dupa cele mai noi tehnologii din sistem, folosind materiale prime de la cei mai importanti furnizori de pe piata de profil. In aceste conditi putem oferi produse certificate CE, prin echipamentele pe care le utilizam.

Urmărim să venim in întâmpinarea clienților cu soluții moderne pentru fiecare proiect in parte. Astfel, putem, spune ca suntem o societate in plina dezvoltare, daca ne gandim la evolutia cifrei de afaceri, si la numarul de angajati pe care ii avem.

Calitatea produselor:

Ti-ar placea sa fii tratat de un amator? Sa faci o investitie majora si sa nu stii daca aceasta te va bucura sau iti va crea doar probleme.

Noi te informarăm asupra produselor, alegerea modelului, configuratiei sau designului, dar mai ales in faza de montaj.

Termopane Romania

 

Pe fondul cererii în creștere, în zilele noastre găsești „termopane” pe toate drumurile. Producătorii mari te bombardează cu oferte care mai de care mai tentante, iar firmele locale apar ca ciupercile după ploaie.

Calitatea bineînțeles diferă de la un producător la altul, iar tu, ca și consumator, ajungi să alegi după diverse criterii, printre care și prețul. Și astfel, te trezești colaborând cu o firmă ce ți-a oferit un discount semnificativ și ți-a garantat servicii de calitate fără o bază reală, riscând să ajungi în final nemulțumit de investițiile făcute, pierzând timp și bani, dar mai ales, încredere.

Garanția produselor:

Durata de viata a profilelor PVC este de pana la 50 de ani iar feroneria folosita asigura pana la 20000 de deschideri in timp ce rezistenta sticlei este practic nedeterminata. Durabilitatea sistemelor de ferestre mobile si fixe, a panourilor de compartimentare sau usilor realizate este apreciata la peste 25 de ani, in conditiile in care se intretin corespunzator. Produsele livrate de noi, la fel ca si celelalte realizate in Romania, au o garantie de 5-10 ani,  in functie de sistem, valabile oriunde in Europa purtand marcajul CE.

Furnizori de încredere:

Pentru a obtine produse de calitate este nevoie de materii prime de calitate.

Atat pentru tamplaria PVC cat si pentru feronerie sau geamul termopan colaboram cu firme de renume.

tamplarie-salamander
Rehau-termopane
termopane-extruplast
termopane-gealan
× Contactează-ne pe WhatsApp !