Termopane Romania

Produsele din termopan create de Termopane Romania, sunt fabricate dupa cele mai noi tehnologii din sistem, folosind materiale prime de la cei mai importanti furnizori pe piata de profilelor de termopane.

PARTENERIAT

Parteneriate Termopane -Evoluam impreuna

Parteneriate termopane

Prioritatea noastră este să oferim servicii termopane de cea mai bună calitate. Dacă aveți nelămuriri, sugestii sau doriți mai multe informații, vă rugăm să ne contactați! Facem tot ce ne sta in putinta pentru a răspunde în cel mai scurt timp. 

Fabrica noastra este echipata cu cele mai noi linii automate de productie si acopera o suprafata de 2000 mp, din care 1200 m2 sunt ocupate de 3 sali de productie si de birouri. 

Strategia prioritară pentru dezvoltarea viitoare constă în diversificarea ofertei permanente de termopane și creșterea continuă a piețelor de desfacere prin semnarea de noi parteneriate de afaceri cu termopane cu firme de construcții, dezvoltatori, dealeri și clienți care doresc produse cu calitate și design unic. 

Calitatea , seriozitatea si garantia ne-au ajutat sa ajungem pana aici si acum avem posibilitate sa oferim mai multe promotii / oferte avantajoase pentru clientii nostri.

Dacă aveți întrebări sau sugestii referitoare la serviciile și produsele noastre, nu ezitați să ne trimiteți un e-mail sau sa ne contactati.

× Contactează-ne pe WhatsApp !