Sari la conținut

Termopane Romania

Termopane Romania

Produsele  Termopane Romania, sunt fabricate dupa cele mai noi tehnologii din sistem, folosind materiale prime de la cei mai importanti furnizori pe piata de profilelor de termopane.

CONSILIERE

Intreaba un expert tehnic / consiliere termopane romania.

Iti este cunoscut sentimentul, cand esti fericit pentru ca ai aflat o informatie pretioasa, o informatie care te-a transformat intr-un castigator? Noi iti dam cele mai actuale informatii si solutii, trebuie doar sa ai rabdare sa ne asculti.

Exista mai multe variante de contact:

    1. Vino la sediul nostru unde vei gasi permanent intre 9.30 si 18.30 de luni pana vineri, o persoana dedicata, care iti va prezenta produsele noastre cu lux de amanunte, totodata le poti vedea fizic in show room.

     2. Poti vizita la cerere cu o programare prealabila una din fabricele ce produc tamplaria noastra si poti consulta intregul flux de productie.

     3. Putem organiza o vizita la punctul de depozitare-sortare-livrare pentru a vedea fizic produsele ce urmeaza sa fie expediate si montate.

    4. Pentru cei mai sceptici putem face si o vizita la o lucrare deja montata la care sa poata consulta gradul de satisfactie al clientului-cumparator, alegerea se  va face prin sondaj si cu rezerva acceptului Beneficiarului.


Pentru a consulta un expert in termopane sau pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la nr. de telefon 0722320928 sau pe Facebook!

× Contactează-ne pe WhatsApp !